header

Workshops Zentangle

 

Programma voor 2022/23

Kennismakingslezing

In een introductie van ongeveer 1.5 uur krijgt u informatie over Zentangle en zijn achtergronden en maken de deelnemers onder begeleiding een eigen Zentangle.
Deze introductie is geschikt voor grotere groepen.
Prijs 140,- € (+ 7,50 € p.p. voor een Zentangle minikit)
Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een geschikte middag of avond voor uw organisatie af te spreken.

Basisles Zentangle

In een kleine groep leert u de achtergronden van de methode kennen. Daarnaast gaat u zelf aan de slag en maakt u onder begeleiding enkele Zentangles.
De les duurt ongeveer twee tot twee en een half uur en kost 37,50 euro inclusief materiaal (Zentangle minikit).
De eerstvolgende basisles is gepland op woensdag 28 september om 19.00 uur  en op zaterdag 1 oktober om 14.00 uur.

 

Basisles in uw woonplaats:

De mogelijkheid bestaat om een basisles naar uw woonplaats te halen. Informeer naar mogelijkheden en kosten.

Vervolg cursus

Aansluitend aan de basisles bestaat de mogelijk om uw vaardigheid en arsenaal patronen uit te breiden door aan te sluiten bij een vervolggroep. In deze bijeenkomsten komen de meest uiteenlopende zentangle technieken aan de orde. Ook onderzoeken we de mogelijkheden van combinatie met andere creatieve technieken. Kosten 22,50 euro per bijeenkomst, mits je meedoet voor de rest van het seizoen (exclusief materialen).

Zomerlessen

In juli en augustus zijn een aantal zomeractiviteiten gepland. Het zomerprogramma is vanaf half mei beschikbaar en wordt u op aanvraag toegezonden.

Zentangle uitdaging

Uit ervaring blijkt dat het prettig is regelmatig met Zentangle bezig te zijn en ervaringen te delen met anderen. Nieuwe impulsen geven inspiratie voor de weken erna. In deze groep gaan we telkens twee uur aan de slag met nieuwe patronen of stellen we onszelf een uitdaging.

Start in september/oktober op maandagen 14.00 uur of 19.00 uur. Kosten voor 8 bijeenkomsten 180,00 euro (exclusief materialen).

Zentangle werkdagen in Venray

Tijdens deze werkdag maak je kennis met de basisprincipes van Zentangle. Je leert een aantal patronen en variaties hierop. In de namiddag wordt aan wisselende onderwerpen gewerkt. Kijk bij de datum welk onderwerp in de middag aan de orde komt.

De werkdag is geschikt als eerste kennismaking. De ochtend volgt in grote lijnen het programma van de basiscursus. In het cursusgeld is een startpakket met materialen inbegrepen. Kosten voor de werkdag van 10.30 – 16.00 uur: 47,50 euro inclusief startmateriaal (lunch zelf meebrengen). Wie reeds eerder een basisles volgde kan ook alleen de middag workshop boeken (13.00 - 16.00 uur € 20,00 exclusief materialen). 

Op dit moment zijn er geen werkdagen gepland

Zendala

Nadat je een basiscursus hebt gevolgd kun je de Zentangle patronen ook toepassen in een mandala. Cursus op aanvraag. Minimaal 3 personen.

Cadeaubon

De mogelijkheid bestaat om een tegoedbon voor een werkdag of een basiscursus Zentangle aan te schaffen. Hiermee kunt u een familielid of vriend(in) op een originele manier verrassen bij een feestelijke gelegenheid.

De bon, versierd met een rand Zentangle patronen, kan naar uw adres of rechtstreeks naar de feesteling verstuurd worden. Bij uw bestelling kunt u een datum aangeven, maar de ontvanger kan ook zelf een datum uitzoeken en doorgeven (op voorwaarde dat er nog plaats is op de gekozen datum).